• German - Version
  • English - Version
  • Czech - Version
  • Romanian - Version
  • Hungarian - Version
  • Slovakian - Version

IPAR NAPJAI 2018 KIÁLLÍTÁS

 

BUDAPEST, 2018. május 15-18.

 

A Komax Thonauer Kft. idén is aktív és látványos résztvevője volt a budapesti Ipar Napjai 2018. kiállításnak. Örömmel láttuk vendégül érdeklődőinket, melyek több, mint 56 cégtől érkeztek. Meglévő partnereinkkel való együttműködésünket erősítettük, de sok új kapcsolatot is létesítettünk.

A kiállított technológiáknak köszönhetően a rendezvény műszaki színvonalának emeléséhez is jelentősen hozzájárultunk. Megnagyobbított standunkon gépeinket működés közben mutattuk be, melyek közül az innovatív Komax Alpha 356 dual core feldolgozó krimpelő automatát, több asztali vezeték és kábel feldolgozó berendezést állítottunk ki a kábelfeldolgozással foglalkozó termékeink közül.
Idén először mutattuk be látványos Easy Wiring elektronikus szerelőtábla termékünket, melyet ki is kipróbálhattak látogatóink.

Egy újdonsággal is szolgálhatunk a kiállítás után azoknak az érdeklődőinknek, akik nem tudtak az idén meglátogatni bennünket a kiállításon és azoknak is, akik fel akarják frissíteni velünk kapcsolatos emlékeiket:
Az alábbi linken 3D-ben tekinthetik meg a standunkat és a kiállított gépeket, berendezéseket, melyekre kattintva a részletekről is tájékozódhatnak.

> https://my.matterport.com/show/?m=jtkjBGmpLDU

> Az eseményről készült fotókat itt találja


Az Ipar Napjai 2018. kiállítást nagy sikernek könyveltük el és reméljük, hogy a találkozások és egyeztetések rövidesen eredményes üzletekbe fordulnak át, melyekkel vevőink elégedettségét is növelhetjük

 

 

Digital Product catalog
Anrufen E-Mail Top
Schließen

Callback Service

Callback Service
We would be happy to call you back for a consultation!