• German - Version
  • English - Version
  • Czech - Version
  • Romanian - Version
  • Hungarian - Version
  • Slovakian - Version

Komax Thonauer Kft.

 

Cégnév változás a Thonauer Kft-nél; az új nevünk KOMAX Thonauer KFT.

 
A Thonauer Csoport 30 éve megbízható kereskedelmi partner a kábelfeldolgozó berendezések terén. A cég 2016 óta a piacvezető Komax Csoporthoz, az automatikus kábelfeldolgozási technológia meghatározó szereplőjéhez tartozik.

 

A Komax általi átvételt követően a Magyarországi Thonauer Kft. a Komax egyik fontos gyártóegységévé fejlődött. Ebben a funkcióban a vállalat nemzetközi igényekre fejleszt és gyárt egyedi kábelfeldolgozó gépeket az elektromobilitáshoz kapcsolódóan.
A Thonauer Kft. 2017 során új szakemberekkel erősítette meg csapatát, hogy a hazai és a nemzetközi piaci igényeknek a jövőben is megfeleljen.

 

Annak érdekében, hogy a Komax termékek előállítására irányuló tevékenységünk a cégnévben is megjelenjen, 2017. november 1-el a cégnevet Komax Thonauer Kft-re változtattuk. Kérjük, hogy adatbázisukban levelünk kézhezvételekor aktualizálják nevünket az alábbiak szerint:

 

Komax Thonauer Kft.
Tiefenweg út. 14-16.
2092 Budakeszi

 

A Komax Thonauer Kft. továbbra is fontos kereskedelmi és szerviz cége a Thonauer Csoportnak, a kereskedelmi termékek értékesítését a bécsi központ irányítja.
Az Önök jelenlegi hazai kapcsolattartói továbbra is szívesen állnak rendelkezésükre. Továbbra is számítunk az Önökkel való közös munkára.

 

Érdeklődésével, kérdéseivel forduljon hozzánk:
Alföldy-Boruss Áron
aron.boruss@komaxgroup.com
+36 20 464 2046

Digital Product catalog
Anrufen E-Mail Top
Schließen

Callback Service

Callback Service
We would be happy to call you back for a consultation!